Oleta Adams- The Legacy Tour 2014

A2-Oleta-Adams-page-001
Datum:03-02-2014
Aanvangstijd:20:30
Entreeprijs:€ 30,00
Locatie:De Oosterpoort
Tickets & info: Evenement website
Adres:Trompsingel 27
MEER INFO:

Oleta Adams kennen velen nog van hits als ‘Woman in Chains’ en ‘Get Here’. Het zingen leerde de Amerikaanse domineesdochter in de kerk, de kunst van het entertainen door optredens in hotelbars. Dat was ook de plek waar ze werd ontdekt door de heren van Tears for Fears. Samen produceerden zij haar debuutalbum Circle of One die in 1990 vanuit het niets de platina status behaalde. In rap tempo stond deze predikantendochter aan de top van een nieuwe lichting zangeressen die soul en gospel nieuw leven binnen de R&B en pop inbliezen. Met een schitterende, soulvolle stem vertolkt ze hartverwarmende, intelligente nummers en sublieme covers. En dat alles in een setting die je meevoert naar de pianobars en hotellounges waar het voor deze superster ooit begon.

In 2009 verscheen haar laatste album Let’s Stay Here, een prachtig album met soulvolle jazz invloeden. Inmiddels heeft Adams meer dan tweeënhalf miljoen platen verkocht.

Op maandag 3 februari krijgt u een bijzondere kans om dit icoon van de soul, pop en gospelmuziek live op het podium van De Oosterpoort te zien en te horen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

[ + ]